Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • Beurzensector dagvaardt Belgische staat

  De Belgische beurzensector dagvaardt de Belgische staat in een poging om de beurzensector opnieuw veilig aan de slag te laten gaan vanaf 1 augustus. Het bericht Beurzensector dagvaardt Belgische staat verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Casestudy impositie Phoenix bij Elburg Smit

  MARKETING - In haar 80 jarige historie heeft drukkerij Elburg Smit zich ontwikkeld tot een specialist in het botanische segment en levert zij op dit moment met 85 medewerkers producten en diensten aan de retail, groothandel en kwekers.

 • Hillenaar focust op digitale reclamemasten

  Hillenaar Outdoor focust voortaan op digitale reclamemasten langs snelwegen en probeert zijn abri-netwerk te verkopen. "Sinds corona is de vraag naar digitale masten explosief gegroeid.” Het bericht Hillenaar focust op digitale reclamemasten verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Neschen vloerfolie met R10 antislip

  Solvoprint dot print 'n' walk R10 is de nieuwe vloersticker folie binnen de print 'n' walk range van Neschen Coating. De folie is na het printen meteen klaar voor gebruik, inclusief antislip oppervlak. Het bericht Neschen vloerfolie met R10 antislip verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Koenig & Bauer: nieuwe Rapida generatie gepresenteerd

  TOELEVERANCIERS - Het aantal 'drupa 2020' aankondigingen komt langzaam maar zeker ten einde. Koenig & Bauer presenteerde vorige week de nieuwste Rapida generatie, voorzien van het het volautomatische PlateTronic plaatwisselsysteem. Voor Koenig & Bauer is dat een noviteit in het vellensegment.

 • Vink VTS: nieuwe ontvetter in assortiment

  Vink VTS heeft een nieuwe ontvetter in haar assortiment: Supreme Surface Cleaner. Het middel is speciaal ontwikkeld voor alle (auto)lakken. Het bericht Vink VTS: nieuwe ontvetter in assortiment verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Alpro reclamebanners worden tassen

  Alpro, maker van plantaardige (melk)producten, versierde de afgelopen campagne gevels van gebouwen in Amsterdam en Utrecht met grote reclamebanners. Die worden hergebruikt als tassen. Het bericht Alpro reclamebanners worden tassen verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Ècht werk maken van hergebruik doosverpakkingen?

  VERPAKKINGSMEDIA  –  Retourzendingen zijn de grootste plaag van online-retailers. Herbruikbaarheid van retourverpakkingen is wel belangrijk, maar not-done. Webwinkels lijken zich er niet voor in te spannen, omdat bij het meestal zichtbare hergebruik (door oude bestickering en/of herstelde beschadiging), ontvangers de nieuwheid van het geleverde artikel zouden betwijfelen en weigeren. Hoe beïnvloedt dit de verzenddoosproductie? • […]

 • Epson SureColor SC-F10000 dye-subprinter

  Epson komt met een industriële dye-sublimatieprinter. Het betreft de SureColor SC-F10000, de eerste 76-inch grootformaatprinter van Epson voor de textielproductiemarkt. Het bericht Epson SureColor SC-F10000 dye-subprinter verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Prikkl geeft werknemers financieel inzicht

  Werknemers die binnen zes jaar AOW krijgen hebben vanuit de cao recht op een vergoeding voor een individueel financieel advies. Sociale partners hebben adviesbureau Prikkl geselecteerd om deze trajecten uit te voeren. Uit de evaluatie blijkt dat weinig werknemers de weg naar Prikkl weten te vinden. Grafimedia cao Op grond van cao-artikel 6.4.2 hebben werknemers…

meer nieuws