Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • Geslaagd buitenevent Si’bon in Biddinghuizen

  Ruim vijftig signmakers en leveranciers genoten 17 september van een zonnig Si'bon buitenevent in Biddinghuizen. Na een lange periode zonder events een welkom verpozen met vakgenoten. Het bericht Geslaagd buitenevent Si’bon in Biddinghuizen verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Faillissement over het algemeen persoonlijk drama

  OPINIE - In onze branche komen spraakmakende faillissementen natuurlijk ook voor. Het grootste drama dat we het afgelopen jaar meemaakten was het einde van de Circle Media Group. Met vooral werknemers als grote verliezers. Bij een faillissement van kleinere bedrijven beleeft ook de werkgever/ondernemer doorgaans een persoonlijk drama.

 • Duurzame wegwijzers op ‘snelfietsweg’

  Apeldoorn, Twello en Deventer hebben een landelijke primeur. Langs de ‘snelfietsweg’ (F344) die door deze plaatsen loopt, staan nieuwe en duurzame wegwijsborden. Het bericht Duurzame wegwijzers op ‘snelfietsweg’ verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Gepersonaliseerd printen op textiel met Ricoh

  Ricoh heeft een nieuwe Ri 2000 direct-to-garment-printer (DTG). De fabrikant voorziet daarmee in de behoeften van gepersonaliseerd printen op textiel. Het bericht Gepersonaliseerd printen op textiel met Ricoh verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Epson lanceert UV-LED-vlakbedprinter

  Epson lanceert zijn eerste UV LED-vlakbedprinter voor signmakers die hoogwaardige UV-signage willen leveren. De SureColor SC-V7000 bouwt voort op de SureColor S-serie. Het bericht Epson lanceert UV-LED-vlakbedprinter verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Exterion Media gaat billboards exploiteren

  Exterion Media gaat per 1 oktober tien digitale billboards in Maastricht exploiteren. Dit najaar volgen nog eens veertien digitale billboards in Diemen en Leiderdorp. Het bericht Exterion Media gaat billboards exploiteren verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • CFO Xerox stapt op in financieel spannende tijden

  TOELEVERANCIERS - De huidige CFO, William Osbourn, zegt om persoonlijke redenen op te stappen. Bij zijn afscheid zei hij dat de CFO van Xerox een belangrijke rol vervult in deze uitdagende tijd.

 • Grote capaciteitsreductie papiermarkt door corona

  BRANCHE - De papierindustrie kampt al jaren met structurele overcapaciteit. Hoewel deze overcapaciteit per jaar wat verschilt, is wel duidelijk dat de afnemende vraag in kranten- en magazinemarkten zich over alle soorten uitstrekt. Met de corona-uitbraak is het hiaat tussen capaciteit en vraag nog duidelijker geworden. Kijkend naar de statistieken zien we in alle sectoren een sterke terugval van de vraag.

 • ‘Nautasign-Gripp-koppeling is uniek’

  Nautasign heeft haar assortiment gekoppeld met verschillende bedrijfssoftwarepakketten. De Nautasign-Gripp-koppeling is echter uniek in z’n soort. Het bericht ‘Nautasign-Gripp-koppeling is uniek’ verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Empack Reconnect vandaag online

  Vandaag, donderdag 17 september, is Empack Reconnect online gegaan. Het kennisprogramma bestaat uit interactieve kennissessies, innovaties van exposanten en digitaal contact met exposanten. Het bericht Empack Reconnect vandaag online verscheen eerst op Sign+ Magazine.

meer nieuws