Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • Nieuwe versie premie-overzicht

  In december stuurde het KVGO aan alle leden een gedrukte versie van het jaarlijkse overzicht met alle premies voor de werknemersverzekeringen en bedrijfstakfondsen. Helaas bleek later dat er twee wijzigingen zijn.

 • Nieuwe versie premie-overzicht

  In december stuurde het KVGO aan alle leden een gedrukte versie van het jaarlijkse overzicht met alle premies voor de werknemersverzekeringen en bedrijfstakfondsen. Helaas bleek later dat er twee wijzigingen zijn.

 • Nieuwe serie ‘inkjet ontwikkelingen: wie, wat en hoe’

  PRODUCTIE INNOVATIE - Ingegeven door de serie high-end printerfabrikanten, ontstond het idee om onderzoek te doen naar de wijze waarop ontwikkelaars van inkjet technologie met elkaar samenwerken on kansen in de markt te vergroten.

 • Mimaki-webinar over 3D-printer

  Mimaki biedt geïnteresseerden de kans kennis te maken met haar nieuwste 3D-printer tijdens een webinar. De 3DGD-1800 kan objecten tot 1,8 meter hoog produceren. Het bericht Mimaki-webinar over 3D-printer verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Cibap beste vakschool van Nederland

  Cibap in Zwolle is uitgeroepen tot de beste vakschool van Nederland door de Keuzegids mbo 2021. Maar liefst 6 van de 8 opleidingen ontvangen het predicaat topopleiding. Het bericht Cibap beste vakschool van Nederland verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Maegis lanceert een revolutionair textielprintsysteem

  SIGNPRINT – Maegis is ‘totaalleverancier voor de signindustrie’ in Enschede en gooit ‘een steen in de vijver’ met z’n nieuwe shirtprintsysteem RS Transfer Pro.

 • Oproep brancheverkenning SignTechniek

  De vakgroep SignTechniek van Techniek Nederland is bezig met een brancheverkenning. Doel is de markt en de omgeving van de signsector in beeld te brengen. Doet u mee? Het bericht Oproep brancheverkenning SignTechniek verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Substrate Bank platform voor printsubstraten

  Substrate Bank, een online B2B-platform, brengt fabrikanten van printmedia en hun gebruikers samen. Dit moet het zoeken naar printmedia eenvoudiger en transparanter maken. Het bericht Substrate Bank platform voor printsubstraten verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Humor op straat

  De samenwerking tussen satirisch platform De Speld en buitenreclame-exploitant JCDecaux zorgt ervoor dat de artikelen van De Speld nu ook in op straat te zien zijn. Het bericht Humor op straat verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Innovatieve samenwerking als strategische keuze

  BEDRIJVEN - In veel sectoren, ook in de grafische industrie, groeit het aantal bedrijven dat samenwerkt gestaag. En dat is niet verwonderlijk.

meer nieuws