Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • Studenten ontwerpen lichtkunstprojectie

  Steffie Koop en Anne Martens, derde- en vierdejaars studenten Creative technologies bij SintLucas stonden afgelopen maand met hun lichtkunstproject op Glow! in Eindhoven. De projectie trok veel bekijks. Het bericht Studenten ontwerpen lichtkunstprojectie verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • De geschiedenis van Sanoma titels in print (2)

  BEDRIJVEN - Vandaag deel 2 in de mini-serie over de geschiedenis van print binnen de Sanoma titels. We starten met de crossmediale ambities van Peter de Mönnink in 2015, destijds CEO van Sanoma, inmiddels CEO bij Talpa Networks.

 • Vanaf 2020 is nieuw btw-nummer verplicht

  Het nieuwe btw-identificatienummer voor ondernemers met een eenmanszaak geldt vanaf 1 januari 2020. Met dit nieuwe btw-id is de privacy van ondernemers beter beschermd. Het bericht Vanaf 2020 is nieuw btw-nummer verplicht verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Azonprinter gaat hoogte in

  Azonprinter, fabrikant van digitale inkjetoplossingen, slaat een nieuwe richting in met de industriële reeks Azon Matrix. De nieuwste toevoeging: de Matrix Cubejet. Het bericht Azonprinter gaat hoogte in verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • ‘Printers makkelijk doelwit voor hackers’

  Printers worden steeds slimmer. Ze kunnen verbonden worden aan Dropbox, Google Drive of Microsoft SharePoint. De beveiliging van deze apparaten laat nog weleens te wensen over, stelt Konica Minolta. Het bericht ‘Printers makkelijk doelwit voor hackers’ verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • De geschiedenis van Sanoma titels in print (1)

  BEDRIJVEN - Na het faillissement van de Circle Media Group moest Sanoma alle zeilen bijzetten om haar print producties elders onder te brengen. Het was niet de eerste keer dat de grafische activiteiten rondom de Sanoma titels werden opgeschut. Vandaag deel 1 ,maandag deel 2.

 • Inspirerende deelnemers bij Sign&Print Festival

  EVENEMENT - Meedoen als standhouder aan het Sign & Print Festival? Deze vier bedrijven hebben duidelijke argumenten en doelstellingen om hun producten en diensten aan te bieden binnen de vier thema's Technologie, Design, Duurzaamheid en Materialen.

 • Xerox CEO op bezoek bij HP aandeelhouders

  FINANCIEEL - CEO John Visentin zou een afspraak hebben gemaakt om de aandeelhouders van HP te overtuigen van de voordelen van de overname van HP door Xerox. Het proces komt daarmee in een volgende fase, waarbij de HP directie dus ook daadwerkelijk wordt gepasseerd in de onderhandelingen.

 • KVGO neemt activiteiten CMBO over

  Het CMBO, de kennisvereniging voor het communicatiemedialandschap, heft zichzelf op en draagt haar activiteiten met ingang van 2020 over aan het KVGO. Het bericht KVGO neemt activiteiten CMBO over verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • CMBO activiteiten definitief bij KVGO

  PERSBERICHT - Twee weken geleden vond de eerste verkennende ledenvergadering plaats, waarin leden en bestuur van gedachten wisselden om de activiteiten van CMBO over te dragen naar het KVGO. Na een eerste positieve stemmingsronde werd een zogenaamde 'Letter Of Intent' gemaakt, waarin de afspraken met het KVGO voor de komende jaren zijn vastgelegd.

meer nieuws